Certificaat

31 maart 2005

Puerto Latino

Hubert Trinidad heeft in de periode augustus 2003 tot en met augustus 2004 meegewerkt aan het programma Puerto Latino. Wekelijks verzorgde hij het culinaire gedeelte van het Spaanstalige showprogramma.

De opzet was dat Hubert de bereiding van maaltijden en hapjes presenteerde voor de camera en dat die vervolgens aan het aanwezige publiek werden uitgedeeld.

Door zijn populariteit groeide het culinaire gedeelte van de show uit tot het best bekeken gedeelte, mede dankzij de humor en de inzet van Hubert Trinidad. Hij was geheel autonoom in het organiseren van de maaltijden en de presentatie ervan. Daarnaast verzorgde Hubert ook regelmatig optredens van een aantal Antilliaanse artiesten in Puerto Latino.

Het programma werd gehost door Luis Zarraga en geproduceerd door Eric Creemers. De uitzendingen vonden plaats op Rotterdam TV.

Mede dankzij het succes van het kookgedeelte is besloten om een nieuw kookprogramma te starten vanaf augustus 2004 onder de naam Smullen met Hubert.

De samenwerking met Hubert is altijd vlot verlopen en Hubert is iemand die zich altijd met hart en ziel inzet voor de zaak.

Eric Creemers

Producent Puerto Latino
augustus 2003-augustus 2004
06-51525259
31 maart 2005