Geachte heer of mevrouw,
Zowel nationaal als internationaal worden kookprogramma’s goed bekeken.  Hubert Trinidad is een Rotterdamse topkok van internationale allure. Hij heeft een vast kookprogramma op de lokale zender Open Rotterdam: Smullen met Hubert. Hij maakt vrolijke wereldkeuken, met een grote diversiteit aan gerechten. Hij maakt vrolijke en diverse wereldgerechten, veelal voor goede doelen. Zo maakte hij gerechten om geld op te halen voor slachtoffers van onder andere de tsunami in Azië, de aardbeving in Haïti en de orkaan op de Filippijnen. Ook kunnen mensen in de deelgemeente Rotterdam Feyenoord, die van weinig geld moeten rondkomen, bij hem eten voor € 3,00, in samenwerking met stichting Ster op Zuid.

Hubert heeft een dubbel-DVD met twaalf verschillende kookprogramma’s gemaakt, inclusief receptenboek. De serie gaat over twaalf verschillende gerechten uit twaalf verschillende culturen. Samen met mensen uit die culturen maakt Hubert de gerechten klaar. Voorbeelden van gerechten zijn: Roti (Hindoestaans), Gestoofde kip (Afrikaans), Vis uit de oven (Italiaans), Javaanse Nasi (Indonesisch) en Heri Heri (Surinaams).

Hubert’s droom is om een eigen afhaal Grillrestaurant te runnen in het hart van de Rotterdamse Afrikaanderwijk als zelfstandig ondernemer, zodat hij de mensen kan laten genieten van zijn kookkunst. Mensen uit de wijk kunnen dan ook bij hem stage lopen en opgeleid worden tot basiskok. Als U deze dubbel-DVD aanschaft helpt u Hubert om zijn droom verwezenlijken:

Wellicht vindt u het een leuk idee om deze kook-DVD als geschenk aan uw relaties of personeel aan te bieden en hiermee dit initiatief te ondersteunen.

Hebben we uw interesse gewekt?  Kijk dan voor een demo van de DVD op
https://youtu.be/0DSAHD0cCuE

Indien u meer informatie wenst, kunt u ten alle tijden contact opnemen met mij.
Met vriendelijke groet,
Hubert Trinidad

Contactpersoon          Hubert Trinidad (tv-kok)
Telefoonnummer       06-44088809
Facebook                   Smullen met Hubert\ Hubert Trinidad

Smullen met Hubert vrijwilligerszwerk en goede doelen
Smullen met Hubert Workshop        

Email                          info@smullenmethubert.nl
Website                      www.smullenmethubert.nl 
Youtube                      Smullen met Hubert


www.caribbeaninternettelevision.net


Wordt mede ondersteund door: Lokaal Cultureel Centrum ’t Klooster, Ster op Zuid, Open Rotterdam, Wijkpastoraat Bloemhof, Stichting Abrassa,Creatief Beheer, Stichting Dock. Eten voor een Prikkie Kamelia ,De Zuiderling ZL Zuid,